Om Sennan.nu...
Om Sennan...
Om Snickerifabriken...
Snickerifabriken
Om Kerstin och Manu Propria...
Kerstin & ManuPro

Mina Almanackor...
Almanackor
Mina vykort...
Vykort

Övriga produkter
Övr Produkter
Mina målningar...
Målningar
Utställningar mm
Utställningar mm
Beställningar Kontakt Webshop...
Beställ - Kontakt
 

SENNANNU    SENNAN    SNICKERIFABRIKEN    KERSTIN & MANUPRO    ALMANACKOR    VYKORT    ÖVR PRODUKTER    MÅLNINGAR    UTSTÄLLNINGAR mm    BESTÄLLNINGAR & KONTAKT

Om mej själv och Manu Propria

Bild på Kerstin

OM MIG SJÄLV

Det är nästan det svåraste......att beskriva sig själv alltså.
I all korthet: Jag är född och uppvuxen i Sennan och trivdes med "livet på landet". Där var jag var omgiven av familj, mor- och farföräldrar övrig släkt och många vänner. Missionskyrkan var som ett andra hem, och har betytt och betyder mycket för mej. Efter grundskolan började jag på familjeföretaget, Sennans Snickerifabrik. "Bara en tid, för att fundera ut vad jag vill bli", tänkte jag. Men åren gick och med några undantag har jag varit där sedan dess. Nu vill jag helt enkelt inte vill göra något annat och trivs väldigt bra.
    Att teckna och måla har jag alltid tyckt om och i mitten av 1980-talet blev det äntligen av att jag anmälde mig till en kurs i oljemålning. Året därpå gick jag en estetisk linje på folkhögskola. Det var ett härligt år när jag fick prova på alla möjliga tekniker och områden men trots allt ville jag tillbaka till Sennan och snickerifabriken. Jag kunde välja att inte arbeta riktigt heltid och har på så sätt fått tid att måla. Förutom oljemålning och lite akvarell tar almanackan sin del. Naturen är det som oftast inspirerar mig, och mitt målande brukar också resultera i ett par utställningar om året.
 

 

 

MANU PROPRIA

...är namnet på mitt företag, eller enskild näringsverksamhet, som det också kallas.

Ganska snart insåg jag att det som först var en försiktig försöksverksamhet (produktion av almanackor och försäljning av en tavla då och då) behövde en bokföringsbok och ett namn. Efter lite letande i uppslagsböckerna fastnade jag för Manu Propria. Orden är latin och betyder "egenhändigt" eller "med egen hand", och det tyckte jag passar bra, eftersom allt jag gör är just det.  Från oljemålningar och akvareller till varenda siffra och bokstav i almanackan   .....allt är egenhändligt. 

 

Kerstin Svensson

kerstin.svensson@sennan.nu

Glimmervägen 4

302 59 HALMSTAD

Telefon: 035-129082


 

 

 

Dessa sidor är under uppbyggnad.......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker

 

Updated 23okt2011