Sennan.nu

Snickerifabriken

SNICKERIFABRIKEN

Sennans Snickerifabrik startades av Sigfrid Svensson i början av 1940-talet och parallellt med det byggdes villor i Sennan med omnejd. 20 år senare övertogs företaget av sönerna Erik och Arvid och till snickeriet lades byggvaruförsäljning som utökades år för år. Med tiden övertog tredje generationen Kerstin, Marita, Jan-Olof, Christina och Leif verksamheten och det rullade på.
Hösten 2021 togs beslutet att avveckla byggvaruhandeln. Snickeriet lever vidare i nytt bolag och tillverkningen består som tidigare av fönster, dörrar, inredning som bord, hyllor och skåp -allt efter vad du som kund önskar. Reparation och glasning av fönster och fönsterdörrar är också något man åtar sig. Låter detta intressant så hör av dig, lång erfarenhet och gedigna kunskaper finns för att ta sig an stora och små uppdrag.

Kontaktuppgifter: tel 035-66035, 66045    info@sennanssnickerifabrik.se

Sigfrids Fastighets AB är ursprungsbolaget och förvaltar och hyr ut lokalerna. Det finns förråd, kontorslokal, plats för husbilar/husvagnar och liknande och även vinterförvaring av sådana. Hör av dig om du vill veta mer om det.
Kontaktuppgifter: tel 072-3266045       info@sigfridsfastighet.se